Com potser sabeu, enguany no podrem realitzar la tradicional passada dels Tres Tombs, però la Festa seguirà present a través de l’exposició “La Festa de Sant Antoni. Un segle i mig d’història a Sant Cugat”, organitzada i produïda entre la Comissió de Festes de Sant Antoni Abat i l’Ajuntament, i que s’obrirà al públic el proper divendres 22.

Aquesta exposició és fruit de molta feina de recerca i de recopilació de fotografies i objectes vinculats a aquesta celebració, una de les tradicions vives més antigues de Sant Cugat. S’hi podran veure tot tipus d’objectes relacionats amb la Festa, com per exemple les tres banderes històriques (1880, 1940 i 1996) o una imatge de Sant Antoni Abat esculpida per l’artista santcugatenc més internacional, en Josep Grau-Garriga, a l’edat de 21 anys.

Per raons de prevenció en el context actual no farem un acte d’inauguració, però la Comissió de Festes de Sant Antoni i el Servei de Cultura no volem deixar de convidar-vos a que vingueu a visitar l’exposició entre els dies 22 de gener i 4 de març a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura.